Ergani Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Merkez olarak verilecek hizmetlerle hizmet bölgesindeki öğrenci ve bireylerin gelişimini olumsuz etkileyen faktörleri önleyici ve bireylerin kendini tanıması,gerçekleştirmesine yönelik çalışmalar ortaya koymak hizmet alanıyla ilgili yaptığı çalışmalarla meslek alanına katkı yaparak, yeni ihtiyaçlar oluşturmak, diğer kurumlara yapacağı çalışmalarla yön göstermek, katkı yapmak, koruyucu ruh sağlığı ve psikolojik yardım hizmetleri anlayışını yerleştirmek ve yararlanımı en üst düzeyde yaygınlaştırmaktır.

Misyon: Sürekli gelişen günümüz dünyasında eğitimin ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ve Özel Eğitim Hizmetlerini ilimiz eğitim sistemleri içerisinde etkin hale getirip kaliteyi artırarak; çağdaş, kendini gerçekleştirmiş ve verimli insan profili hedefini yakalamak için bu hizmetlerden öğrencilerimiz ve tüm ilimiz halkının en üst seviyede faydalanmasını sağlamaktır.

Başarılar: Kurumumuz yeni açıldığından norm bilgileri sonradan işlenecektir

Saatler: Kurumumuz hafta içi saat 08:00-17:00 arasında hizmet vermektedir.
Isınma: Kömür
Yabancı Dil: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir
Servis Bilgisi: Kurum servisi yoktur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir
Okulun Sınav Başarı Durumu: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir
Sportif Etkinlikler: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir
Bilimsel Etkinlikler: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir
Proje Çalışmaları: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir
Kontenjan Bilgileri: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir
Diğer Hususlar: Rehberlik ve Araştırma Merkezidir

WEB - https://erganiram.meb.k12.tr

Adres - ADNAN MENDERES MAH. KIRALAN DİNK MEVKİSİ KÜME EVLERİ ERGANI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 44 İÇ KAPI NO 1 ERGANİ / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Rehberlik ve Araştırma Merkezidir

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Ulaşım Toplu taşıma araçları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezindedir.