Özel Gereksinimli Öğrenciler İçin Uyarlanmış Etkinlikler (UYET) Setleri Yayımlandı.

Genel Müdürlüğümüz tarafından Kaynaştırma/Bütünleştirme yoluyla eğitim gören öğrencilerimiz için Matematik ve Hayat Bilgisi dersi uyarlanmış etkinlikler kitaplarından sonra Fen Bilimleri dersi kazanımlarıyla ilgili 3 kitaptan oluşan "Fen Bilimleri Uyarlanmış Etkinlikler" seti hazırlanmıştır. Fen Bilimleri kitapları ile öğrencilerimize ihtiyaç duyabilecekleri becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

İlgili Kitaplara Ulaşmak için TIKLAYINIZ!

27.05.2021 1408

Kaynak: meb

Adres:
ADNAN MENDERES MAH. KIRALAN DİNK MEVKİSİ KÜME EVLERİ ERGANI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 44 İÇ KAPI NO 1 ERGANİ / DİYARBAKIR