GÜNCEL 2023-2024 OKUL REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMA PROGRAMI (Rehber Öğretmeni Olmayan Okullar İçin)

Rehberlik Ve Araştırma Merkezimiz sorumluluk bölgesinde yer alan okullardan, rehber öğretmeni olmayan okulların yıllık plan taslaklarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca okulların nasıl yıllık plan hazırlayacağına dair bilgilendirme sunusunu aşağıdan bulabilirsiniz.

Genel Hedef: Psikolojik Sağlamlık

Yerel Hedef: İletişim Becerileri

*Rehber öğretmeni olmayan okullar özel hedef belirlemeyecektir.

Hazırlanan yıllık programların 06.10.2023 tarihine kadar google form linki üzerinden ve  resmi yazı yoluyla merkezimize gönderilmesi gerekmektedir.

Rehber öğretmeni olmayan anaokulları rehberlik ve psikolojik danışmanlık programı taslak için tıklayınız.

Rehber öğretmeni olmayan ilkokullar rehberlik ve psikolojik danışmanlık programı taslak için tıklayınız.

Rehber öğretmeni olmayan ortaokullar rehberlik ve psikolojik danışmanlık programı taslak için tıklayınız.

Rehber öğretmeni olmayan liseler rehberlik ve psikolojik danışmanlık programı taslak için tıklayınız

12.09.2023 263

Adres:
ADNAN MENDERES MAH. KIRALAN DİNK MEVKİSİ KÜME EVLERİ ERGANI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 44 İÇ KAPI NO 1 ERGANİ / DİYARBAKIR